Massagepraktijk Leiderdorp

Sportmassage    Ontspanningsmassage    Sportzorg    Hersteltraining

ONTSPANNINGSMASSAGE

Ook ontspanningsmassages behoren in de massagepraktijk tot de mogelijkheden! Deze massages zijn heerlijk relaxend en ook nog eens hartstikke gezond. Maak daarom snel een afspraak om ook uw lichaam wat extra liefdevolle aandacht te schenken.
 

Ontspannen en uitrusten is heel belangrijk voor het menselijk lichaam. Door rust en ontspanning kan het lichaam weer herstellen. Massage is een extra mogelijkheid om het lichaam rust, ontspanning én aandacht te gunnen. Het lijf hoeft eventjes helemaal niets, alleen maar lekker te liggen. Tijdens de massage worden vervolgens huid en spieren gestimuleerd. De doorbloeding én lymfestroom verbetert, wat onder meer goed is voor de vitaliteit van het lichaam en een goed werkend immuunsysteem.
 

Voordelen van ontspanningsmassage

Feitelijk word je van regelmatig (ontspannings)massage gezonder. Omdat de spieren, huid en circulatiesysteem worden gestimuleerd, kan het lichaam zich beter herstellen. De spieren krijgen bijvoorbeeld minder de kans om spanning (die kan leiden tot pijn) op te bouwen. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en meer zuurstof komt het lichaam binnen. Ideaal!

Ondertussen mag het hoofd ook ontspannen. Dit is natuurlijk heel prettig, zeker met de drukke levens die wij tegenwoordig leven. Daarom is massage ook bevorderlijk voor een goede nachtrust en helpt regelmatige massage voor meer plezier in het leven. Regelmatige massage stimuleert ook de aanmaak van serotonine en dopamine en vermindert juist de productie van cortisol, het stresshormoon.

 Het belangrijkste punt is dat ontspanning essentieel is voor een gezond lichaam. Wat dan ook jouw manier is, realiseer je goed hoe belangrijk het is om soms even helemaal los te laten. Massage kan hierbij goed helpen, want positieve aandacht voor het lichaam is van onschatbare waarde!

  Afspraak Massage

Wil jij graag een keer een ontspanningsmassage ondergaan? Neem dan vooral contact op met mij voor meer informatie of het maken van een afspraak!

Massages zijn alleen mogelijk op afspraak. (korte termijn is inpasbaar)

Erotische massages maken geen deel uit van mijn ontspanningsmassages.