Massagepraktijk Leiderdorp

Sportmassage    Ontspanningsmassage    Sportzorg    Hersteltraining

Welkom bij massagepraktijk Leiderdorp

Ik geef een professionele massage bij klachten of ter ontspanning. Ik vind dat een massage betaalbaar moet zijn. Daarom geen extreme tarieven. Waardering en een glimlach zijn mij meer waard dan een hoog tarief.

 (een afspraak maken kan via de site .Is de gewenste tijd of het gewenste tijdstip niet - meer- beschikbaar, bel dan voor een afspraak met 0683646200, er is meer mogelijk dan wellicht zichtbaar)

Massagepraktijk Leiderdorp is een massagepraktijk met als doel cliënten ontspanning te geven en soepel te laten bewegen. Naast sportmassage en ontspanningsmassage geef ik ook informatie en begeleiding in sportzorg en hersteltrainingen.

Naast een behandeling in de praktijkruimte kan ik masseren op lokatie. Mensen vinden het soms prettig om in hun eigen omgeving gemasseerd te worden. Daarom kan ik ook bij u thuis komen masseren.  Een massage op lokatie doet niets af aan hygiene of kwaliteit. Massagetafel, handdoeken en een ideale massageolie horen bij mijn standaarduitrusting.

Een massage laat  u soepeler bewegen en zorgt voor een actief herstel. Een massage verbetert uw weerstand en stimuleert positieve emoties. Het herstellend vermogen wordt geactiveerd en de prestaties worden verbeterd. Daarnaast doet een ontspanningsmassage wat de naam aangeeft: ontspannen.

Afspraken maken of informatie opvragen kan zowel telefonisch als schriftelijk. Voor uw schriftelijke vraag kunt u ook het handige contactformulier gebruiken. Deze is te vinden onder het tabblad contact.

Voor informatie of afspraken kunt u ook contact met mij opnemen per email:

info@massagepraktijkleiderdorp.nl 

of via tel.nr 0683646200

 

  

Kvknummer: 65769031